Shofu Beautifil Flow Plus

Injektálható front és moláris tömő kompozit.

A Beautifil Flow Plus ötvözi az flow alkalmazási tulajdonságait a csomagolt kompozitok stabilitásával, tartósságával és esztétikájával. Minden osztályozáshoz jóváhagyott - ideértve az okkluzális felületeket és az aproximális lezárásokat.

A továbbfejlesztett kezelhetőségével, amely lehetővé teszi az injektálást, a moláris restaurációk elkészítése még soha nem volt ilyen egyszerű. Ezenkívül az Beautifil Flow Plus képes felszabadítani és feltölteni a fogban található fluoridot, és ellenáll a bakteriális fertőzésnek, így ideális a szekunder caries megelőzésére. A Beautifil Flow Plus két állagban kapható, az „F00“ rendkívül stabil, az „F03“ közepesen folyó. Mindkettő megfelel az ajánlott és ismert indikációkra, valamint az okkluzális területekre , ami azt jelenti, hogy I. és II. Osztályú tömésekre is felhasználhatóak. A 360º-ban forgó ujjtámasszal és a cserélhető keskeny kanül segítségével a Flow Plus kompozitok könnyen felvihetők közvetlenül a fecskendőkből. Színek széles választéka és különféle opacitások állnak rendelkezésre az esztétikai helyreállításokhoz egy- vagy többrétegű technikával.

Előnyök:

  • I - V osztályú kavitásokra

  • Magas szakító- és hajlítószilárdság

  • Természetesen beolvadó esztétikai hatás

  • Hosszútávú fluoridkibocsátás és újratöltődés

Indikációk:

  • F00 - Zero Flow: Okkluzális anatómia, szélek és összetett felületek formálása, az összes osztályú kavitás helyreállítására

  • F03 – sűrű halmazállapotú: kavitások, fogíny tasakok helyreállítása,és a felületek módosítására szolgál alapként.

Üzletünk

Budapest 1135

Frangepán utca 66/b

Tel: 06 1 236 4000

Értesülj akcióinkról és különleges kedvezményeinkről

  • White Facebook Icon

©2020 DentAllPractice Kft.

Információ

+36 1 236 4000

0