FESTÉK ÉS GLAZÚR ANYAGOK

 • Shofu Lite Art

  lite_art.jpg

  Fényrekötő paszta festékek
  A fényrekötő pasztafestékek fluoreszcensek, szinte a porcelán vastagságában alkalmazhatók, valamint rövid idő után teljesen megkötnek az újonnan kifejlesztett multifunkcionális monomerek és fotoiniciátoroknak köszönhetően. A Lite Art festékek tökéletesen alkalmazkodnak a belső rétegzés során végrehajtott színmódosításokhoz a műgyantában, kompozitokban, műfogakban vagy hibrid kerámiákban. Csupán egy vékony incizális vagy transzlucens réteggel borítva a polimerizált felületet, részletes és hangsúlyos hatások érhetőek el.
  Indikációk
  A kerámia erősítésű és a hagyományos kompozitok, valamint a hibrid kerámiák karakterizációjára: koronák / hidak, héjak, Inlay/Onlay
  A műfogak színének módosítása: kompozit és akrilfogak
  A fogsorok individualizálása: részleges fogsorok, teleszkópos és implantátumos munkák műíny színű kompozittal történő leplezés, teljes fogsorok.
  Az ideiglenes vázak és a fogszínű akril pótlások harmonizálása: PMMA pótlások, hosszú távú ideiglenesek.
  Előnyök
  Mikrofin részecskeszerkezet
  Homogén állag
  Rendkívüli fedő tulajdonságok vékony rétegeknél is.

 • Ivoclar IPS Ivocolor

  ivocolor.jpg

  IPS Ivocolor ivocolor összetevők. Az IPS Ivocolor egy univerzális festék és glazúranyag az Ivoclar Vivadent és Zenostar cirkon anyagokhoz a Wieland dentáltól készült préselt, CAD és rétegzett kerámiákra . Ezentúl a fogtechnikusoknak csupán egy készletre van szükségük a restaurációk individualizálásához és glazúrozásához. Ez lehetővé teszi a hatékonyabb munkát, a laboratórium gazdasági hatékonyságának javítását és az állandó magas színvonalú restaurációk elkészítését. Az IPS Ivocolor alkalmas mind a magas, mind az alacsony olvadáspontú kerámia anyagok karakterizációjára és glazúrozására, melyek CTE tartománya 9,5 és 16,6 x 10-6 / K között helyezkedik el.

  Az újonnan kifejlesztett glazúr megbízható égetési eredményt biztosít színazonos árnyalatokkal. 
  Előnyök Egyéni szabadság a restaurációk testre szabásában a kiválasztott színkompozícióknak köszönhetően. Modernizált kezelési tulajdonságok az innovatív pasztakészítménynek köszönhetően. Alacsony hőmérsékleten, akár 710 ° -on is elérhető magas fényhatás. Nem fényes fényes eredmények - nincs szürke vagy fehér elszíneződés

Üzletünk

Budapest 1135

Frangepán utca 66/b

Tel: 06 1 236 4000

Értesülj akcióinkról és különleges kedvezményeinkről

 • White Facebook Icon

©2020 DentAllPractice Kft.

Információ

+36 1 236 4000

0