FÉMMENTES KERÁMIÁK

 • Shofu Vintage Art

  vintage-art.jpg

  Fluoreszcens porcelán festékek a belső és a külső módosításokhoz. A használatra kész Vintage Art paszta festékek mikro-finomsábú részecskeszerkezetükkel és ideális állagukkal lenyűgözik a felhasználókat. Kiváló alkalmazási tulajdonságokkal és kiemelkedő fedőtulajdonságokkal rendelkeznek. A festékeket az összes magas olvadáspontú fémkerámia belső és külső árnyalatmódosítására ajánljuk. Mindemellett alkalmasak minden magas olvadáspontú fémmentes kerámia-pótlásra cirkónium-oxiddal és alumínium-oxiddal, CAD / CAM porcelán blokkokkal, préskerámiára és kerámia fogakra.

  Indikációk:

  Préselt anatómikus kerámia: héjak, inlay/onlay, koronák / hidak CAD / CAM anatómikus kerámia: Földpát-alapanyagok, alumínium-oxid- és cirkónium-oxidok. : CTE tartomány 6.0-16.0 x 10-6K-1 égési hőmérséklet kb. 880 ° C.

  Előnyei:

  Kompatibilis az összes magasan olvadáspontú porcelánnal. Könnyen kezelhető pasztafestékek Intenzív és Effekt árnyalatok széles választéka, Fluoreszcens glazúrpaszta

  Alapszínű festékek:

  9 elsődleges és másodlagos árnyalat, valamint akromatikus színek a színárnyalat javításához. Színes festékek: 12 effekt festék az egyedi árnyalatok beállításához Shade Stain / Foundation Shade Stains: 10 árnyalat a fogszínek felületének festéséhez, a színskála árnyalatainak megfelelően.

 • Shofu Vintage Art LF

  vintage-art-lf.jpg

  Alacsony olvadáspontú fluoreszcens porcelán festékek a belső és a külső árnyalatok módosításához.

  A használatra kész üvegszilikát alapú Vintage Art LF pasztafestékek kiváló kezelési és alkalmazási tulajdonságokkal rendelkeznek, valamint rendkívül finom részecskeszerkezetüknek köszönhetően kiemelkedő fedést biztosítanak. Számos árnyalatban kaphatók, és különféle porcelánok számára természetes árnyalatot és egyedi karakterisztikát kínálnak belső vagy külső festéshez. Az egyedi esztétikai igények kielégítése érdekében, ezen festékek 23 árnyalatban kaphatók. Indikáció:

  Különböző porcelánok, például lítium-diszilikát, préskerámia, cirkónium-oxid vagy alumínium-oxid alapú restaurációkhoz, CAD / CAM tömbök és fémkerámiák. Égetési hőmérséklet kb. 770 ° C-os.

  Árnyalatok:

  Elsődleges, másodlagos és színárnyalatok.

  Előnyök:

  Kompatibilis az összes standard porcelánnal. Könnyű kezelés nehézségek nélküli felvitel akár vékony rétegekben is, a természetes fogak fluoreszcenciájához igazítva

 • Shofu Vintage ZR

  vintage-zr.jpg

  Kerámiarendszer az összes rendelkezésre álló cirkon-oxid vázhoz.

  A Vintage ZR egy finom szemcseszerkezetű, leucit-megerősítésű mikro-kerámia fémmentes restaurációkhoz. A természetes földpát alapú szerkezet garantálja az erős kötést az összes cirkon-oxid vázhoz, valamint az esztétikai restaurációk rendkívül magas stabilitását és szilárdságát. Előnyök:

  A magas olvadáspontú, opák liner (960 ° C) biztosítja az erős kötést a cirkon-oxid vázhoz, és biztosítja az alap megfelelő árnyalatát. Lenyűgöző esztétika természetes áttetszőséggel és opacitással. Kiváló árnyalati egyezés a természetes fogakkal és a VITA * Classical Shade System széles körével. Incizális és effekt kerámiák széles választéka. Alacsony beruházási költségek a moduláris rendszer összetevőinek köszönhetően. Konstans CTE körülbelül 9,3 x 10-6K-1, több égetés után is. Indikációk:

  Az összes cirkóniumból készült korona- és hídrestaurációhoz.

 • Ivoclar e.max

  ivoclar-femmentes.jpg

  Ivoclar Vivadent fémmentes kerámiák

Üzletünk

Budapest 1135

Frangepán utca 66/b

Tel: 06 1 236 4000

Értesülj akcióinkról és különleges kedvezményeinkről

 • White Facebook Icon

©2020 DentAllPractice Kft.

Információ

+36 1 236 4000

0